Dagens hiss och diss

Diss: Alla föräldrar som super med sina vänner i sällskap av barn, Under jul och nyår brukar jag tänka på alla barn, som lever med föräldrar som har alkohol problem. Uussch Hiss: Att fira högtider med familjen, speciellt när man har skapat sin egna :)

Nyårsafton

Då var vi här igen slut på det gamla året och början på det nya. Man lämnar det gamla året bakom sig, och har det varit dåligt finns chansen att början från
ruta ett.

What happens in Vegas stays in Vegas!

Jag vill hylla min fru för att hon står ut med mig. Trotts att jag blir sjuk ibland,
men jag kämpar alltid för att det inte skall påverka min familj för mycket. Men det är klart att alla påverkas även
barnen. Jag lever med en bipolär sjukdom (manodepressiv). Men jag har nu varit stabil väldigt länge tack vare familj, mediciner, terapi. Och känner mig starkare än någonsin. Det finns hopp även när det känns mörkast, glöm inte det.


Dagen diss och hiss..

Såhär innan fredagsmyset är det dags för dagens hiss och diss.

Diss: Att stiga upp halv 5 för att hinna med bussen till jobbet, som går 05.15. Man vänjer sig aldrig!

Hiss: Att nästa hyresgäst till vårt radhus kan flytta in tidigare. Vilket innebär att vi kan flytta ut och tillbaka till Nyköping snart. Detta är både jag och Ida väldigt glada för.


Helg

Äntligen nu hem till familjen.


Friday om in love....

Sista arbetsdagen för veckan, nästa vecka jobbar jag kväll. Skall bli skönt för det är värsta sovveckan för både mig och Ida.

Men idag är det fredagsmys, alltid lika skönt att belöna sig med god mat och kanske en film och lite godis i soffan. Imorgon är det nyårsafton och vi har planerat en toppen kväll för hela familjen. Kommer att bli en bra helg :)


Dagens hiss och diss..

Ni kanske tänker att jag stulit iden från Rix morron zoo. Och det har jag gjort, men varje dag kommer jag dela med mig av det bästa och sämsta med min dag. Så här har ni debuten på dagens hiss/ diss.

Diss: Fotgängare på parkeringsplatser, när man snällt sakta glider ut. Med
sin lagom igen immade bil. Då kommer de där traskandes rakt fram med sina jävla kundvagnar precis bakom bilen. Antingen tror de att de är odödliga eller att parkeringen är en gågata.

Hiss: Ultraljudssköteskan på BB hon var trevlig berättade allt vi ville veta. Vi behövde inte fråga något. Verkligen rätt kvinna på rätt plats. Sen var det ju självklart mysigt att kolla på vår son med :)


3-2

Nu har vi varit på ultraljud, med förväntan och en aning nervositet satte vi oss tillrätta. Sköterskan var bra och berättade allt vi ville veta. Allt såg bra ut, och vi fick veta att det är en son som skumpar runt i magen på Ida. Så nu leder vi 3-2 till killarna mot tjejerna. Det blir roligt för Jack att ha en lillebror att leka med. Wilja har ju kusinerna. Så det blir bra för alla. Och man längtar nu något oerhört att få träffa sin lilla son <3


Godmorgon medbrottslingar och kumpaner :)

Idag är det äntligen dags, dagen vi väntat på sen Ida fick plus på graviditetstestet. Jag talar narturligtvis om ultraljudet. Förväntningarna är stora både vänner och familj spekulerar i vilket kön det kommer bli. Min senaste vision jag har fått gissar på tvillingpojkar. Då blir det fullt upp :) de ända jag egentligen bryr mig om är att barnet är friskt. Men det kommer bli mysigt att få ta sig en titt på det lilla liv som guppar runt där inne.


The Kardashians

Jag och Ida gillar reality serier, från the Hills till Mob wives vi ser all skit. Nu är vi på säsong 3 av 6 med the Kardashians. En skön serie dagen hiss reality serier!


Vi är alla horor!

Det börjar alltid i slutet på varje månad, som ett förspel innan vi blir avklädda och pissade i ansiktet. Den 25:e trillar lönespecen ner  brevlådan. Man öppnar med förväntan, men ändå med vetskap att man troligtvis kommer att bli besviken.

Då suger i allafall jag på karamellen att ha pengar på kortet, kanske äter ute med familjen. Sen börjar ångesten komma och känslan av att få själva räkningarna betalda infinna sig. Det är lika bra att rycka plåstret direkt, och när allt är över sitter man där naken och övergiven lurad på konfettin. Och efter hälften av månaden räknar man dagarna tills nästa löning då man kan vara kung för en dag igen.

Åter till rubriken på mitt blogginlägg, men jag är väl ingen hora tycker ni. Då har ni fel i allafall enligt min filosofi. Alla är vi slavar under sedelbunten, vi är alla beronde av att få in pengar. Hur vi får in pengarna är olika, vissa jobbar svart andra vitt. Vissa säljer sina kroppar till företag från 7- 16 vissa på natten andra på helgen. Men vår gemensamma nämnare är pengar. I diverse samhällsprogram stöter vi på folk som helt flytt vårat kapitalistiska samhälle och bosatt sig i det vilda. Men så länge det Nya arbetarpartiet Moderaterna styr Sverige så kommer våran utveckling gå mer mot ett mini Amerika. Att kalla Moderaterna för arbetsparti är enligt mig som att kalla Sverige demokraterna för nästa Feministiskt initiativ. Såg på nyheterna idag att samhällsklyftorna blir större, de rika blir rikare och de fattiga blir fattigare. Så fattade jag att det skulle bli när det "nya arbetarpartiet" tog över. Tycker synd om er som gick i fällan. Men sålänge vi låter Moderaterna styra så kommer vår jakt och behovet att sälja oss till staten bara växa.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0