Kärlek

Kärleken är stor men också enkel fast komplicerad på samma gång. Du kan inte köpa den för att släta över dina misstag. Kärleken finns i många former, den till din partner, dina barn vänner och familj.
Kan någon leva ett lyckligt liv utan någon form av kärlek jag tror inte det. För mig är meningen med livet, att fylla det med människor man tycker om. Och sedan dela livets bördor och lycka <3


Tjo

Tjena länge sedan, har inte haft lust att skriva något. Tänkte uppdatera lite om läget! Vi har nu bott in oss i nya lägenheten och trivs som fisken i vattnet. Jack har flyttat ut ur vårt sovrum och sover nu själv. Så i några månader kan vi bara vara vi :)

Man säger att man lär sig något nytt varje dag. Idag har jag lärt mig vikten av att i handlingar visa hur mycket man tycker om någon. Bara en liten sak kan göra stor skillnad, så går du och funderar på att ge en blomma till
din partner så gör det. Skriv hennes namn i snön överraska med en middag för två. För du vill väll inte kolla tillbaka på ett brustet förhållande, och fråga dig själv varför du tog henne för givet.

Jag har en kvinna som är så fantastisk och komplicerad som en labyrint, i det förgångna Egypten. En kvinna som utmanar och får mig att vilja bli den bästa. Hon har lyft mig upp ur en svart avgrund. Och gjort människa av mig igen. Jag kan aldrig se mig med någon annan kvinna. Ibland är min största rädlsla att förlora henne.

Men för att vinna den bästa kärlek, måste man våga riskera att bli sårad. Det är du och jag för alltid Ida!


RSS 2.0